Nyomtatás

VI. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny

Új hegyek, új élmények, de a régi jó hangulat és színvonal!

IGEN!!

Ez nem más, mint a Kárpátalján megszervezett futamunk, ahol a Kárpátok tiszta patakjai, gyönyörű falvai, vad és emellett még az Asia Race csapata által még meg nem hódított hegyei nyűgözhetnek le minket 3 napon át. Bajnokságunknak ez a 2. versenye, ami 1,5 szorzós lesz, az Őszi Balkán dupla szorzós verseny után.

Bizonyítani akarsz magadnak vagy másoknak, hogy igazi terepjárós vagy? Mi segíthetünk ebben, nem oktatunk ki, de ha egy kis útmutatásra van szükséged a terepen való vezetés terén, nálunk fejlődhetsz. Ezt garantálhatjuk, hiszen 20 éves tapasztalat áll mögöttünk.

A verseny kategória igazán kemény offroadosoknak való, ha úgy érzed ehhez még nem vagy elég tapasztalt, indulj Túra kategóriában, ahol egy könnyebb terepet járunk végig, miközben a helyi nevezetességeket látogatjuk meg (pl.: Vereckei-hágó), továbbá lehetőség van belekóstolni a verseny adta izgalmakba és GPS koordináták alapján felkeresni a fotópontokat, amik egyben offroad pontok, és ha ez megtetszik, folytathatod a futamot verseny kategóriában. Mi autót is tudunk Neked biztosítani ahhoz, hogy mind ezt átélhesd, gyere el barátaiddal vagy családoddal és bérelj tőlünk egy terepjárót.

Kárpátalja egyaránt alkalmas az amatőr és a profi offroadosoknak, ez a terepjárósok mennyországa.

Ha meg akarod érteni a leírtakat, csatlakozz hozzánk! 2017.11.03-05. egy felejthetetlen hétvége vár Rád!

Verseny kategória:

250 euró/ 2fő + 50 euró/fő

Túra kategória:

250 euró/ 2fő + 50 euró/fő

! Turista kategória! :

250 euró részvételi díj, ami magába foglalja a szállásod 3 napra, a kiutazást és a Kárpátokban való terepjárózást a túra kategória útvonalán. Ez a kategória azoknak kedvez, akik nem autóval jönnének, hanem csak egy helyet foglalnának az egyik terepjáróban vagy akár ki is próbálnák a terepen való vezetés örömeit és így akarják át élni az izgalmakat.

Szállás:

Egy szoba 300-500 hrivnya. A szállásfoglalás személyesen/telefonon/e-mailen keresztül zajlik.

Túra kategória:

MT gumi erősen ajánlott. Ebben a kategóriában vezetett túra zajlik és közös döntések alapján dől el mennyire szeretnétek belefolyni a terepezésbe. Terepen eljutunk a Vereckei-hágóhoz, illetve az egyik nagy hegyet is meghódítjuk.

Javasolt felszerelés még:

- URH rádió (1-es 149,65625 alkód 203,5

2-es 149,75625 alkód 203,5)

- kempingasztal

- evőeszköz

- pohár

- tányér

- egy kis hazai (füstölt áru, egyéb finomság)

- jókedv

Verseny kategória:

Erősen ajánlott:

- MT gumi

- csörlő

- légszűrő kivezetés

- motiváció és jókedv

Fontos tudni, hogy ez alkalommal sem adjuk ingyen a győzelmet, az ukrán offroadosok Veletek fognak versenyezni, továbbá az extrém kategória egybeolvad a mi verseny kategóriánkkal, ezért az összes versenyző (magyarok, ukrán, oroszok stb.) az Asia Race szabályzata alapján köteles teljesíteni az útvonalat. Természetesen az Irány Ázsia Bajnokságába nem fog beleszámítani külföldi barátaink pontjai, azonban a versenybe igen, úgyhogy Mindenki kösse fel a gatyáját, mert nem lesz piskóta :)

Az etapok mindkét kategóriában 50-100km közötti lesz.

További információ:

Murczin Zsoltot --> 30/ 835 86 16

Murczin Vivien: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.


>>REGISZTRÁCIÓ<<


OSZD MEG ÉS NYERJ EGY NEVEZÉST!

-->-->JÁTÉK!<--<--

A megosztók közül kisorsolunk egy nevezést erre a futamunkra!

DE a játék csak 80 megosztás után indul el, azaz min. 80x kell megosztani EZT a posztot, ahhoz, hogy NYERHESS!


Nyomtatás

II. őszi Balkán Túra és Verseny

Hamarosan vége a nyárnak és elkezdődik a várva várt Irány Ázsia Bajnokság!

Első versenyünk, a Mindenkinek egyik legkedvesebb Balkán Túra és Verseny, ami változatosságának köszönhetően mindig mély nyomot hagy a résztvevőkben. Ezúttal is megpróbáljuk Nektek elhozni az összes évszakot, hiszen az Őszi Balkánon nem csak az ősszel fogtok találkozni. A hegyekre felérve egy kis szerencsével bizonyára egy kis téli hangulat fog fogadni miket. Majd lefelé mintha csak megérkezett volna a tavasz, na és persze, akinek nem volt elég a nyárból, a görög tengerparton visszacseppenhet egy kicsit a melegbe, a napos időbe.

Pár szó a kategóriákról:

Verseny: Az Ázsia túra Bajnokságban résztvevők megtudhatják, mi az igazi terep és terepjárózás. Amellett, hogy nagyszerű országok nagyszerű embereit megismerhetik, részt vehetnek egy izgalmas és kihívásokkal teli versenyben, ahol próbára tehetik magukat, navigátorukat és autójukat. A fotópontok, amelyek egyben offroad pontok többnyire hegyekben, patakokban, homokban, sárban és kemény terepen vannak elhelyezve, ezzel utalva a mottónkra. A nagy versengés közben nálunk nagyon fontos, hogy emberek maradjanak a versenyzők és ha úgy adódik segítsenek egymáson, hisz bármikor megeshet, hogy pont Rajtad kell majd segíteni, ilyen a versenyeink szellemisége. Ez a kategória ugyanakkor nem a nézelődésről, városnézésről és tétlenkedésről szól (bár ezen a csodálatos Balkánon képtelenség nem észrevenni a gyönyörű tájat, a hegyeket, hegyi patakokat, tengerpartot, a hegyi kolostorokat és a szép falvakat), itt számolni kell az idővel, hogy szintidőn belül maradj. Próbáljuk mindig úgy alakítani, hogy sötétedésig mindenki beérjen a célba és senki ne maradjon kint az erdőben, a terepen estére, de persze ez rajtatok is múlik. A napi etap végén pedig biztosítunk Titeket a kényelemről az aznapi szállodákban, ahol együtt vacsorázik a csapat és mesélik az nap történéseit.

Túra: Az Ázsia túra series futamokon belül lehetőséged van egy lazább, nyugodtabb és családiasabb kategóriát választanod, amely nem a versengésről szól. A túrának a lényege, hogy a szervezők elsősorban az országok, városok, falvak és tájak szépségeit és sajátosságait mutatják meg Neked, amit nem feltétlen terepen kell teljesítened. Viszont tudván, hogy a mottónk, miszerint „a terepjárókat terepen használjuk”, esélyed nyílik arra, hogy ezt is kipróbáld. Biztosítani tudunk egy könnyebb terepet, ahol családoddal is részt vehetsz minden veszély nélkül. Ám, aki belekóstolt a terepjárózás örömébe és folytatni szeretné, erre is van opció, hisz rendezőink bármikor segíthetnek abban, hogy bejárd a versenyzők útvonalát, persze saját felelősségre. Általában ebben a kategóriában konvojban vonul a csapat a verseny útvonalon (opcionális), és közös döntések alapján haladuk, együtt döntünk a piknik idejéről, hogy mikor, hol álljunk meg, DE persze bárki bármikor úgy dönthet, hogy a saját tempójában szeretne haladni, ehhez megadjuk a segítséget GPS koordináták által és máris fel lehet venni egy gyorsabb vagy akár lassabb tempót, az esti célban pedig úgyis összeverődik a csapat, ahol jókat eszünk-iszunk.

Turista: Ez a kategória azoknak kedvez, akik nem rendelkeznek terepjáróval vagy csak nincs kedvük vezetni. Bérelj Nálunk egy helyet az egyik rendezői terepjáróba és éljük át együtt a kalandokat! Bérelj autót tőlünk! Egy ilyen opcióval is próbáljuk kielégíteni a kalandorok igényeit. Nincs megfelelő autód, de részt vennél egy felejthetetlen túrában a Balkánon? Ne habozz tovább, bérelj tőlünk egy megbízható terepjárót, amivel átszelheted a Balkán hegyeit. Mi megadjuk a lehetőséget Minden kalandvágyónak, a többi Rajtatok múlik!

>>REGISZTRÁCIÓ<<

Murczin Zsolt: +36 30 835 8616, vagy Murczin Vivien: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Nyomtatás

Ázsia Túra - Keleti Kaland

2017. július 15.

Irány Irán Expedíció TÖRÖLVE

DE

ÚJRATERVEZÉS

Kedves Érdeklődők / Résztvevők!
Mint azt már sokan tudjátok az iráni expedíciót biztonsági okok miatt lemondtuk. Nagyon sajnáljuk Mi is, de a Ti biztonságotok érdekében meg kellett tennünk ezt a lépést. Ugyanakkor senkit nem akarunk elszomorítani, az Asia Race-Ázsia Túra idén nyáron is el fog indulni, ha Ti is így szeretnétek, hiszen rengeteg élményt átélhetünk az iráni expedíción kívül is, de persze tervezünk eljutni Iránba a későbbiekben, ha úgy tudna alakulni. Aki esetleg meggondolta magát és már nem szeretne Velünk tartani, annak visszajár a nevezési díj.

Pár szó az idei Kalandról:

Ez lehet Életed Legnagyobb Kalandja! Egy vízum, számtalan felejthetetlen élmény!
Pecáztál már a Volga-deltában?
Kempingeztél már a Don-kanyarban?
Megmásznád a Kaukázust?
Válts egy vízumot és Tarts Velünk!

Ez a túra meghatározó lehet az életedben, hiszen az országok, a táj szépsége és az emberek segítőkészsége, vendégszeretete végigkísér Minket. Egy ilyen utazáson rengeteget tanulhatunk nem csak az ottani kultúráról, gasztronómiáról és politikáról, hanem emberségről is, ami talán a legfontosabb. Mondhatni „fogjuk egymás kezét" és odafigyelünk egymásra és ez Nálunk természetes, főleg, hogy ezekben az országban, ezeken az úttalan utakon, a „semmi közepén" egy spanifer vagy pár liter üzemanyag életmentő lehet.

A futam 2017 júliusában indul Magyarországról a Kárpátok felé, ahol átterepjárózzuk Magunkat a Kárpátok vad bércein és patakjain érintve a Vereckei-hágót. Következő megállónk a nagy Oroszország, ahol többek között Rudkinoban, a Don-kanyarnál töltjük az estét, ahol lehetőség adódik pecára, fürdésre és egy jó bográcsozásra. Másnap együtt megkoszorúzzuk a II. világháborús magyar hősök síremlékeit.
Nem szaporítom tovább a szót, ha igazi Kalandor vagy, Gyere Velünk és éljük át együtt ezeket felejthetetlen izgalmakat!

Összefoglalva:

- Ukrajna,

- Kárpátok hegyei, patakjai,

- Vereckei-hágó

- Oroszország

- Rudkino, peca , bogrács és fürdőzés Don-kanyarban

- II. világháborús doni megemlékezés

- Volga parti kemping

- Grúzia

- Kaukázus

- Fekete-tenger

- Életre szóló barátságok

- Terepjárózás, sztyeppe, sivatag, hegyi patakok, kemping és házi pálinka.

Reméljük kedvet kaptál egy olyan lehetőség megragadására, amilyet sehol máshol nem találsz CSAK NÁLUNK!

FELEZŐ TÚRA:

Ha nincs időd részt venni az egész Túrán, akkor sem kell megijedni, ITT a te esélyed! A felező Túra, röviden tömören, addig jössz, ameddig tudsz! Akár a Don-folyóig, akár Asztrahánig (orosz sivatag, Silk Way).

Te döntésed, Te utad. Nevezz MOST!

Nevezési díjak:

Teljes Ázsia Túra: 500 euró/fő

Felező Túra: 250 euró/fő.

>>regisztráció<<

Esemény:

https://www.facebook.com/events/1577583292252386/?ref=br_rs

További információ esetén érdeklődni: Murczin Zsolt 06308358616

Nyomtatás

Irány Irán, Az Ősi Perzsia ایران

2017. július 1.

Elutaznál a Vad Keletre? Részt vennél egy felejthetetlen kalandban, ami talán életed egyik legjobbja lesz? Ha igen tarts velünk idén is Ázsiába! Az utazás alatt új tapasztalatokat szerezhetsz és akár életre szóló barátságokra tehetsz szert, hiszen ha valahol, akkor ott megismerheted a világ egy nagy szeletét és a vele járó kultúrát, gasztronómiát, földrajzot és az embereket!

Természetesen Mi segítünk, hogy ezt megvalósítsd. Bérelj tőlünk egy helyet egy terepjáróban, amit tapasztalt sofőrök vezetnek majd. Ez azoknak jó lehetőség, akiknek nincs jogosítványuk vagy egyszerűen félnének belevágni egy ekkora utazásba sofőrként, vagy esetleg nincs és nem is akarnak terepjárót bérelni.

Továbbá saját vagy bérelt terepjáróval is csatlakozhatsz Hozzánk, ha ezt választod, két kategórián belül gondolkozhatsz, melyiket szeretnéd kipróbálni. Verseny vagy Túra. Ugyanakkor az Ázsia Túra során egy Expedíción is részt vesznek a csapatok, hiszen a Verseny végezetével, együtt fedezzük fel a további országokat és az ottani kultúrát, gasztronómiát, földrajzot és embereket. Közös döntések alapján alapozzuk meg utunkat. FONTOS! Az Expedíción maximum 15 csapat vehet részt, ezért Kérünk Benneteket, hogy siessetek a jelentkezéssel, mert fogynak a helyek!

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk MOST!

További információ Rólunk illetve az utazással kapcsolatban

-->  Murczin Zsolt : 0630 835 8616

--> https://www.facebook.com/AzsiaTura/

--> http://www.azsia-tura.hu/index.php?lang=hu

-->Bővebben: Irány Irán, Az Ősi Perzsia ایران https://www.youtube.com/watch?v=IVC0d9HWt4E&t=986s
Nyomtatás

IV. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny eredménye


Bővebben: IV. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny eredménye


Abszolút, nemzetközi:

1. Feofanov Jurij és csapata (2010p. )
2. Patroldoktor Team (1858p.)
3. Tanjuska Svec és Viktor Kozdoba (1640p.)
4. 07-es csapat (1410p.)
5. Telcsák Krisztián és csapata,13-mas rajtszámmal ( 1363p.)
6. 17-es rajtszámúak (1282p.)
7. Duli Fuli (1185p.)
8. Őrségi (904p.)
9. BK Team (830p.)
10. Hegyi Törpék (700p.)
11. Novák Erik és csapata (540p.)
12. Zöld 80 (460p.)
13. Pockos (418p.)
14. KartHágók (320p.)

Hamarosan közzétesszük ezáltal az Irány Ázsia Bajnokság eddigi állását!
Mindenkinek gratulálunk!


IV. Tavaszi Balkán Túra és Verseny

2018.04.28. - 05.02.

>>regisztráció<<

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss infókat kapjon a versenyekről.

FELIRATKOZÁS

Hírlevelek megtekintése