Nyomtatás

VI. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny

Új hegyek, új élmények, de a régi jó hangulat és színvonal!

IGEN!!

Ez nem más, mint a Kárpátalján megszervezett futamunk, ahol a Kárpátok tiszta patakjai, gyönyörű falvai, vad és emellett még az Asia Race csapata által még meg nem hódított hegyei nyűgözhetnek le minket 3 napon át. Bajnokságunknak ez a 2. versenye, ami 1,5 szorzós lesz, az Őszi Balkán dupla szorzós verseny után.

Bizonyítani akarsz magadnak vagy másoknak, hogy igazi terepjárós vagy? Mi segíthetünk ebben, nem oktatunk ki, de ha egy kis útmutatásra van szükséged a terepen való vezetés terén, nálunk fejlődhetsz. Ezt garantálhatjuk, hiszen 20 éves tapasztalat áll mögöttünk.

A verseny kategória igazán kemény offroadosoknak való, ha úgy érzed ehhez még nem vagy elég tapasztalt, indulj Túra kategóriában, ahol egy könnyebb terepet járunk végig, miközben a helyi nevezetességeket látogatjuk meg (pl.: Vereckei-hágó), továbbá lehetőség van belekóstolni a verseny adta izgalmakba és GPS koordináták alapján felkeresni a fotópontokat, amik egyben offroad pontok, és ha ez megtetszik, folytathatod a futamot verseny kategóriában. Mi autót is tudunk Neked biztosítani ahhoz, hogy mind ezt átélhesd, gyere el barátaiddal vagy családoddal és bérelj tőlünk egy terepjárót.

Kárpátalja egyaránt alkalmas az amatőr és a profi offroadosoknak, ez a terepjárósok mennyországa.

Ha meg akarod érteni a leírtakat, csatlakozz hozzánk! 2017.11.03-05. egy felejthetetlen hétvége vár Rád!

Verseny kategória:

250 euró/ 2fő + 50 euró/fő

Túra kategória:

250 euró/ 2fő + 50 euró/fő

! Turista kategória! :

250 euró részvételi díj, ami magába foglalja a szállásod 3 napra, a kiutazást és a Kárpátokban való terepjárózást a túra kategória útvonalán. Ez a kategória azoknak kedvez, akik nem autóval jönnének, hanem csak egy helyet foglalnának az egyik terepjáróban vagy akár ki is próbálnák a terepen való vezetés örömeit és így akarják át élni az izgalmakat.

Szállás:

Egy szoba 300-500 hrivnya. A szállásfoglalás személyesen/telefonon/e-mailen keresztül zajlik.

Túra kategória:

MT gumi erősen ajánlott. Ebben a kategóriában vezetett túra zajlik és közös döntések alapján dől el mennyire szeretnétek belefolyni a terepezésbe. Terepen eljutunk a Vereckei-hágóhoz, illetve az egyik nagy hegyet is meghódítjuk.

Javasolt felszerelés még:

- URH rádió (1-es 149,65625 alkód 203,5

2-es 149,75625 alkód 203,5)

- kempingasztal

- evőeszköz

- pohár

- tányér

- egy kis hazai (füstölt áru, egyéb finomság)

- jókedv

Verseny kategória:

Erősen ajánlott:

- MT gumi

- csörlő

- légszűrő kivezetés

- motiváció és jókedv

Fontos tudni, hogy ez alkalommal sem adjuk ingyen a győzelmet, az ukrán offroadosok Veletek fognak versenyezni, továbbá az extrém kategória egybeolvad a mi verseny kategóriánkkal, ezért az összes versenyző (magyarok, ukrán, oroszok stb.) az Asia Race szabályzata alapján köteles teljesíteni az útvonalat. Természetesen az Irány Ázsia Bajnokságába nem fog beleszámítani külföldi barátaink pontjai, azonban a versenybe igen, úgyhogy Mindenki kösse fel a gatyáját, mert nem lesz piskóta :)

Az etapok mindkét kategóriában 50-100km közötti lesz.

További információ:

Murczin Zsoltot --> 30/ 835 86 16

Murczin Vivien: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.


>>REGISZTRÁCIÓ<<


OSZD MEG ÉS NYERJ EGY NEVEZÉST!

-->-->JÁTÉK!<--<--

A megosztók közül kisorsolunk egy nevezést erre a futamunkra!

DE a játék csak 80 megosztás után indul el, azaz min. 80x kell megosztani EZT a posztot, ahhoz, hogy NYERHESS!


Share on Facebook

IV. Tavaszi Balkán Túra és Verseny

2018.04.28. - 05.02.

>>regisztráció<<

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss infókat kapjon a versenyekről.

FELIRATKOZÁS

Hírlevelek megtekintése