Nyomtatás

Irány Irán, Az Ősi Perzsia ایران

2017. július 1.

Elutaznál a Vad Keletre? Részt vennél egy felejthetetlen kalandban, ami talán életed egyik legjobbja lesz? Ha igen tarts velünk idén is Ázsiába! Az utazás alatt új tapasztalatokat szerezhetsz és akár életre szóló barátságokra tehetsz szert, hiszen ha valahol, akkor ott megismerheted a világ egy nagy szeletét és a vele járó kultúrát, gasztronómiát, földrajzot és az embereket!

Természetesen Mi segítünk, hogy ezt megvalósítsd. Bérelj tőlünk egy helyet egy terepjáróban, amit tapasztalt sofőrök vezetnek majd. Ez azoknak jó lehetőség, akiknek nincs jogosítványuk vagy egyszerűen félnének belevágni egy ekkora utazásba sofőrként, vagy esetleg nincs és nem is akarnak terepjárót bérelni.

Továbbá saját vagy bérelt terepjáróval is csatlakozhatsz Hozzánk, ha ezt választod, két kategórián belül gondolkozhatsz, melyiket szeretnéd kipróbálni. Verseny vagy Túra. Ugyanakkor az Ázsia Túra során egy Expedíción is részt vesznek a csapatok, hiszen a Verseny végezetével, együtt fedezzük fel a további országokat és az ottani kultúrát, gasztronómiát, földrajzot és embereket. Közös döntések alapján alapozzuk meg utunkat. FONTOS! Az Expedíción maximum 15 csapat vehet részt, ezért Kérünk Benneteket, hogy siessetek a jelentkezéssel, mert fogynak a helyek!

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk MOST!

További információ Rólunk illetve az utazással kapcsolatban

-->  Murczin Zsolt : 0630 835 8616

--> https://www.facebook.com/AzsiaTura/

--> http://www.azsia-tura.hu/index.php?lang=hu

-->b_170_170_16777215_00___images_perzsia.jpg https://www.youtube.com/watch?v=IVC0d9HWt4E&t=986s
Share on Facebook

IV. Tavaszi Balkán Túra és Verseny

2018.04.28. - 05.02.

>>regisztráció<<

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss infókat kapjon a versenyekről.

FELIRATKOZÁS

Hírlevelek megtekintése