Ázsia Túra - Keleti Kaland

2017. július 15.

Irány Irán Expedíció TÖRÖLVE

DE

ÚJRATERVEZÉS

Kedves Érdeklődők / Résztvevők!
Mint azt már sokan tudjátok az iráni expedíciót biztonsági okok miatt lemondtuk. Nagyon sajnáljuk Mi is, de a Ti biztonságotok érdekében meg kellett tennünk ezt a lépést. Ugyanakkor senkit nem akarunk elszomorítani, az Asia Race-Ázsia Túra idén nyáron is el fog indulni, ha Ti is így szeretnétek, hiszen rengeteg élményt átélhetünk az iráni expedíción kívül is, de persze tervezünk eljutni Iránba a későbbiekben, ha úgy tudna alakulni. Aki esetleg meggondolta magát és már nem szeretne Velünk tartani, annak visszajár a nevezési díj.

Pár szó az idei Kalandról:

Ez lehet Életed Legnagyobb Kalandja! Egy vízum, számtalan felejthetetlen élmény!
Pecáztál már a Volga-deltában?
Kempingeztél már a Don-kanyarban?
Megmásznád a Kaukázust?
Válts egy vízumot és Tarts Velünk!

Ez a túra meghatározó lehet az életedben, hiszen az országok, a táj szépsége és az emberek segítőkészsége, vendégszeretete végigkísér Minket. Egy ilyen utazáson rengeteget tanulhatunk nem csak az ottani kultúráról, gasztronómiáról és politikáról, hanem emberségről is, ami talán a legfontosabb. Mondhatni „fogjuk egymás kezét" és odafigyelünk egymásra és ez Nálunk természetes, főleg, hogy ezekben az országban, ezeken az úttalan utakon, a „semmi közepén" egy spanifer vagy pár liter üzemanyag életmentő lehet.

A futam 2017 júliusában indul Magyarországról a Kárpátok felé, ahol átterepjárózzuk Magunkat a Kárpátok vad bércein és patakjain érintve a Vereckei-hágót. Következő megállónk a nagy Oroszország, ahol többek között Rudkinoban, a Don-kanyarnál töltjük az estét, ahol lehetőség adódik pecára, fürdésre és egy jó bográcsozásra. Másnap együtt megkoszorúzzuk a II. világháborús magyar hősök síremlékeit.
Nem szaporítom tovább a szót, ha igazi Kalandor vagy, Gyere Velünk és éljük át együtt ezeket felejthetetlen izgalmakat!

Összefoglalva:

- Ukrajna,

- Kárpátok hegyei, patakjai,

- Vereckei-hágó

- Oroszország

- Rudkino, peca , bogrács és fürdőzés Don-kanyarban

- II. világháborús doni megemlékezés

- Volga parti kemping

- Grúzia

- Kaukázus

- Fekete-tenger

- Életre szóló barátságok

- Terepjárózás, sztyeppe, sivatag, hegyi patakok, kemping és házi pálinka.

Reméljük kedvet kaptál egy olyan lehetőség megragadására, amilyet sehol máshol nem találsz CSAK NÁLUNK!

FELEZŐ TÚRA:

Ha nincs időd részt venni az egész Túrán, akkor sem kell megijedni, ITT a te esélyed! A felező Túra, röviden tömören, addig jössz, ameddig tudsz! Akár a Don-folyóig, akár Asztrahánig (orosz sivatag, Silk Way).

Te döntésed, Te utad. Nevezz MOST!

Nevezési díjak:

Teljes Ázsia Túra: 500 euró/fő

Felező Túra: 250 euró/fő.

>>regisztráció<<

Esemény:

https://www.facebook.com/events/1577583292252386/?ref=br_rs

További információ esetén érdeklődni: Murczin Zsolt 06308358616

Irány Irán, Az Ősi Perzsia ایران

2017. július 1.

Elutaznál a Vad Keletre? Részt vennél egy felejthetetlen kalandban, ami talán életed egyik legjobbja lesz? Ha igen tarts velünk idén is Ázsiába! Az utazás alatt új tapasztalatokat szerezhetsz és akár életre szóló barátságokra tehetsz szert, hiszen ha valahol, akkor ott megismerheted a világ egy nagy szeletét és a vele járó kultúrát, gasztronómiát, földrajzot és az embereket!

Természetesen Mi segítünk, hogy ezt megvalósítsd. Bérelj tőlünk egy helyet egy terepjáróban, amit tapasztalt sofőrök vezetnek majd. Ez azoknak jó lehetőség, akiknek nincs jogosítványuk vagy egyszerűen félnének belevágni egy ekkora utazásba sofőrként, vagy esetleg nincs és nem is akarnak terepjárót bérelni.

Továbbá saját vagy bérelt terepjáróval is csatlakozhatsz Hozzánk, ha ezt választod, két kategórián belül gondolkozhatsz, melyiket szeretnéd kipróbálni. Verseny vagy Túra. Ugyanakkor az Ázsia Túra során egy Expedíción is részt vesznek a csapatok, hiszen a Verseny végezetével, együtt fedezzük fel a további országokat és az ottani kultúrát, gasztronómiát, földrajzot és embereket. Közös döntések alapján alapozzuk meg utunkat. FONTOS! Az Expedíción maximum 15 csapat vehet részt, ezért Kérünk Benneteket, hogy siessetek a jelentkezéssel, mert fogynak a helyek!

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk MOST!

További információ Rólunk illetve az utazással kapcsolatban

-->  Murczin Zsolt : 0630 835 8616

--> https://www.facebook.com/AzsiaTura/

--> http://www.azsia-tura.hu/index.php?lang=hu

-->Подробнее: Irány Irán, Az Ősi Perzsia ایران https://www.youtube.com/watch?v=IVC0d9HWt4E&t=986s
IV. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny eredménye


Подробнее: IV. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny eredménye


Abszolút, nemzetközi:

1. Feofanov Jurij és csapata (2010p. )
2. Patroldoktor Team (1858p.)
3. Tanjuska Svec és Viktor Kozdoba (1640p.)
4. 07-es csapat (1410p.)
5. Telcsák Krisztián és csapata,13-mas rajtszámmal ( 1363p.)
6. 17-es rajtszámúak (1282p.)
7. Duli Fuli (1185p.)
8. Őrségi (904p.)
9. BK Team (830p.)
10. Hegyi Törpék (700p.)
11. Novák Erik és csapata (540p.)
12. Zöld 80 (460p.)
13. Pockos (418p.)
14. KartHágók (320p.)

Hamarosan közzétesszük ezáltal az Irány Ázsia Bajnokság eddigi állását!
Mindenkinek gratulálunk!


IV. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny és Karpaty Trophy

Подробнее: IV. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny és Karpaty Trophy
2016. október 28-30 között megrendezésre került a Kárpátok vad bércein ennek a két rendezvénynek a közös futama. Szerencsére az időjárás többnyire Nekünk kedvezett és mind a Túrázók, mind a versenyzők terepjárózhattak egy jót.
A jó kedv ezúttal sem maradt el, a sok megpróbáltatás ellenére, amit a hegyi utak és patakok biztosítottak, Mindenki mosollyal az arcán élte át az izgalmakat. Nálunk fontos, hogy a nagy versengés közepette emberek tudjunk maradni és segítsünk a másiknak, mint mindig, most is beigazolódott, hogy Nálunk ez működik! Magyar és ukrán barátaink kérdés nélkül segítettek egymáson. Fonódtak szoros barátságok, amit az esti fesztivál hangulat támogatott. A hosszú és mozgalmas napok végén egy közös főzéssel ünnepeltük az estéket. 
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy Mi a terepjáróinkat terepen használjuk, ami most sem történt másképp. Viszont fontos tudni, hogy mind a Túra kategóriában, mind Verseny kategóriában teljesíthetők az etapok és ehhez nem kell tropára törni az autót. A Túra kategória útvonala opcionális volt most is, és a közös döntések alapján terepeztünk egy nagyot s közben megmásztuk a Kárpátok egyik hegyét, ahol ≈1400 méteren, ugyan ködben, de vidáman ünnepeltük a feljutást. Az úton felfelé voltak szakaszok, ahol a mély sár nehezítette a feljutást, de Mindenki sikeresen vette az akadályokat és még élvezték is a saras játékot. Majd következett a gyönyörű őszi színekben tündöklő erdő, ahol a tarka lehullott leveleken autóztunk a szakadék mellett. Ezután megérkeztünk egy olyan erdőbe, ami elvarázsoltnak tűnt az égig érő fáival, amik sűrűn álltak egymás mellett és köztük kerestük az utat. 
Továbbá eljutottunk a Vereckei-hágóhoz, ahol csoportképpel rögzítettük ott létünk és a szép kilátást. 
Vasárnap következett a speciál szakasz, amit a fesztivál hangulat és az ≈50 terepjáró ( a 3 kategóriából--> Túra, Asia Race, Extrem), néhány motoros és quados még izgalmasabbá tett. A rengeteg néző elégedetten nézte, ahogy a versenyzők végigmennek az eső által nehezített kijelölt szakaszon. Az extrém kategória ráadásul egy még nehezebb pályát kapott, ahol bizonyíthattak. A motorosok a sok esés ellenére végigmentek többször a pályán és örömmel szórakozatták ezzel a nézőket. Mire az összes terepjárós teljesítette a szakaszt, a túrázóknak is kedve támadt kipróbálni a szalagozott részt, amit sokan sikeresen teljesítettek, s mint néhányan mondták a jó terep és a sikerélmény olaj volt a tűzre és talán a következő alkalommal a verseny kategóriában is kipróbálják Magukat. 
Az eredményhirdetés után pedig Mindenkit vendégül láttunk a Karcsi bácsi által főzött pörkölttel, továbbá pár ukrán barátunk sült hússal kedveskedett Nekünk. 
Köszönjük Barkaszi Bécinek és Dmitriy Gisemnek, hogy segítségükkel létrejöhetett ez a fantasztikus esemény!

Asia Race -Ázsia Túra 2016

Íme a 2016-os Asia Race dobogósai:


1. Huszár Team (Huszár Barnabás, Deák Levente) 1823p.
2. Legények, 79-es rajtszámmal (Debreczeni László, Demeter László) 1800p.
3. 2-es rajtszámmal (Orbán András, András Ignác, Mihály László) 1080p.


Továbbá a Maraton felező szakasz győztese a Hello Kitty csapata (Andrási Gergely, Fehér János)


Gratulálunk Minden versenyzőnek a szép teljesítményhez. Nem kis dolog végigmenni az Asia Race útvonalán, hiszen mind km-ben, mind a terep szempontjából vannak kihívások. Már a Maraton szakasz, aminek a nagy része a Kárpátokon keresztül zajlik is nagyon izgalmas és egyben nehéz rész, ott igazi offroad pályák vannak sok sárral, patakkal, heggyel és sziklákkal. Majd ezt követi az orosz sztyeppe és homok. A verseny Asztrahánig tartott, ahol aztán 2 napot pihenhettek mind a versenyzők, mind a túrázók, majd folytattuk utunkat Kazahsztán és Üzbegisztán felé.
Hamarosan lesz több még a versenyről, díjkiosztóról.
Még egyszer Gratulálunk az összes résztvevőnek.

Подробнее: Asia Race -Ázsia Túra 2016
Ui.: Sajnáljuk, hogy sokaknak vissza kellett fordulni műszaki probléma miatt, reméljük legközelebb együtt marad a csapat!

Ázsia túra 2016. 07.16.

Kedves Offroadosok!


Szeptemberben nem csak az iskola, de az Ázsia Race Bajnokság is kezdetét veszi az első futamunkkal, az Őszi Balkán Túra és Versennyel (szeptember 25 - október 1.), ami hasonlóan az előzőhöz, most is nagyon változatos lesz, megismerhettek új helyeket, új hegyeket, országokat, különböző terepeken tesztelhetitek Magatokat és terepjárótokat. Mi ezúttal is igyekszünk, hogy felejthetetlen kalandokban vegyetek részt és minél több dolgot tanulhassatok, akár az offroadozásban, akár a szerelésben, bár reméljük az utóbbiban kevésszer lesz részetek. Ugyanakkor azt tudnotok kell, hogy Mi a terepjárót terepen használjuk, ezért fontos a jól felszerelt autó. 
Ha viszont túrázgatni szeretnél laza terepen, akkor szintén tarts Velünk, hiszen a Túra kategória nem a feszített tempóról és a vad terepezésről szól Nálunk, hanem a kellemes tempójú szép tájak közti terepezésről. Ebben a kategóriában nagy hangsúlyt fektetünk a csapatépítésre, közös reggelik a hegyekben, ebédek a patakok mellett és egy jóízű vacsora, amit sokszor közösen készít el a csapat. Nézelődésre, városnézésre és szuvenír vásárlásra is mindig jut idő. A csapat tempójában haladunk, „fogva egymás kezét”. 
Ha nem bírsz várni szeptemberig, gyere el ingyen Rudkinoig az Ázsia Túra keretén belül, ez alatta a szűk egy hetes út alatt átutazhatsz a Kárpátokon és a végcél az orosz Rudkino, a Don-kanyarhoz közel, ahol megkoszorúzzuk a II. világháborús magyar katonai temetőben található síremlékeket. Ha kedvet kaptál gyere el bemelegítésképpen, hogy a Bajnokság előtt legyen egy kis tapasztalatod, előnyöd. A Nagy Túra (Ázsia Túra) 2016. július 16-án indul Miskolcról. 
További információ Murczin Zsolt, +36 30/835 86 16.

Ázsia Túra Новости

Ázsia Túra II.

ДалееÁzsia Túra II.

«дорогами предков»

04.07.2011 года группа отчаянных энтузиастов собралась на площади города Ньиредьхаза (Венгрия). С одной и той же целью, с набитыми по крышу машинами, с огромным желанием осуществить миссию джип-тура  Ázsia Túra 2011, задуманную Мурцзин Жолтом.

Но не будем забегать вперед... Подробнее...

Original Russian

Подробнее: Original RussianМы открыли новую категорию для владельцев машин российского производства. Ázsia Túra 2011 – открывается новая категория…назад в прошлое!

Подробнее...

Ázsia Túra

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Подробнее: Ázsia Túra

Ázsia Túra 2011 klip

Ázsia Series Новости

Международное соревнование Kárpátalja Túra ІІ.

Подробнее...

Тур в Карпатах

ДалееТур в Карпатах

С 30-го сентября по 2-е октября пройдет Международное соревнование, серия заездов Ázsia Series, в Карпатах (Украина), заданием которого является нахождение точек по координатам  GPS. Off-road клуб Диагональ с радостью ждет всех участников Kárpátalja Túra. Отдых любезно предоставляет местный пансионат,  вечером готовим бограч на костре. Для любителей звездного неба есть возможность ночлега в палатках.

Подробнее...

Ázsia Series - Бер

Подробнее: Ázsia Series - Бер

Ázsia Series III. Бер


Подробнее: Ázsia Series III. Бер15.04.2011, Четверг - 16.04.2011, Суббота Ázsia Series в третий раз пройдет в очень эксклюзивном месте, включая в себя всевозможные вызовы для участников. Ázsia Series продолжается!
Третья наша с Вами встреча произойдет в г. Бер, где издавна проводят ралли-рейды .
С помощью этого уникального места мы осуществим наш задум, и проведем здесь classic trophy. Естественно - Series продолжается.

Место проживания в гостинице Андезит, здесь располагается и база соревнований.
Стоимость регистрации без изменений:
Автомобиль: 10000 ft.
Участник: 5000 ft.
В ближайшее время мы предоставим Вам более дальнейшею информацию.

Второй заезд Hungexpo - Máriahalom.

Ázsia Series в Марте

Следующий заезд Ázsia Series пройдет 12-13 марта 2011 года. Старт с выставки Autó-Motor Sport Hungexpo, затем маршрут следует в Мариоголом и окраины.
Цель соревнований, как Вы уже привыкли – нахождение точек по координатам GPS и необходимо дать правильные ответы на вопросы.
Мы открываем новую категорию! В связи с тем, что маршрут пройдет исключительно по асфальтированным дорогам, участие могут взять все желающие, не только владельцы внедорожников. Подробнее...

V. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny + Karpaty Trophy

2017. június 9-11.

>>regisztráció<<

Ázsia Túra 2017, Irány Irán, az ősi Perzsia

Ázsia Túra - Keleti Kaland

2017 július 15.

>>regisztráció<<

Ázsia Túra 2017, Irány Irán, az ősi Perzsia

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss infókat kapjon a versenyekről.

FELIRATKOZÁS

Hírlevelek megtekintése